Προϊοντα

Ασθενοφόροι Ανελκυστήρες

Αν χρειάζεστε έναν αποτελεσματικό ανελκυστήρα φορείου, που να μπορεί να αντέχει πολλά και ταυτόχρονα να λειτουργεί με απόλυτη αξιοπιστία, τότε ο ανελκυστήρας της ASENCO είναι η κατάλληλη επιλογή. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αποτελεσματικό ανελκυστήρα για την άνετη μεταφορά των ασθενών και αυτών που χρειάζονται φροντίδα, ώστε να μπορεί ο κόσμος να εισέρχεται και να εξέρχεται εύκολα και να φθάνει στον προορισμό του γρήγορα και άνετα.

Ο ανελκυστήρας της ASENCO έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μεταφέρει κρεβάτια όλων των διαστάσεων, καθώς και να εξασφαλίζει αρκετό χώρο και για τους συνοδούς. Μεταφέρει επίσης και ιατρικό εξοπλισμό στο χώρο των χειρουργείων, χωρίς κραδασμούς

Ο ανελκυστήρας της ASENCO, βασίζεται σε προ-συναρμολογημένα εξαρτήματα τελευταίας τεχνολογίας. Για το λόγο αυτό έχει δοθεί στο συγκεκριμένο ανελκυστήρα μια δομοστοιχειωτή κατασκευή. Ανάλογα τις ανάγκες σας, η κίνηση μπορεί να είναι είτε ηλεκτρομηχανική χωρίς μηχανοστάσιο - MRL είτε ήλεκτρο-υδραυλική με μηχανοστάσιο.

Το σύστημα παρακολουθείται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Με τον τρόπο αυτόν, τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν πριν σας επηρεάσουν.

Σε χώρους που υπάρχει μεγάλη εισερχόμενη κίνηση, είναι σημαντικό να διασφαλίζεται η συνεχής ροή της κίνησης όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται. Για αυτό ακριβώς το σκοπό είναι σχεδιασμένο το σύστημα ελέγχου προορισμού. Ο ανελκυστήρας σε συνδυασμό με το ειδικό σύστημα που διαθέτει, θα μπορεί να διατίθεται μόνον σε συγκεκριμένα άτομα, σε συγκεκριμένες ώρες. Είναι ένα προηγμένο σύστημα που μπορεί να είναι πάντα διαθέσιμο σε αυτούς που το χρειάζονται περισσότερο.