Ανθρώπινο Δυναμικό

Πολιτική Έρευνας & Ανάπτυξης

H εταιρεία τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε να δίνει έμφαση στo κομμάτι της Έρευνας και Ανάπτυξης (Research and Development). Με τις επισκέψεις σε διεθνείς εκθέσεις και την ενημέρωση από συνεργάτες σε άλλες χώρες καταφέραμε να ανακαλύψουμε νέους δρόμους ανάπτυξης προϊόντων προς όφελος των πελατών μας.

Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης ανέπτυξε επίσης, από τον Μάιο του 2005, ένα πρωτοποριακό σύστημα ελέγχου και διαχείρισης των συνεργείων (εγκαταστάτες, βλάβες, συντηρητές). Από τους πρώτους μήνες της λειτουργίας του έχει μειώσει στο ελάχιστο την χρονοκαθυστέρηση των συνεργείων, ενώ ήδη σχεδιάζεται η ανάπτυξη προκαλωδίωσης για την εγκατάσταση του ανελκυστήρα.

Το συγκεκριμένο project αναμένεται να επιφέρει ελαχιστοποίηση του χρόνου παράδοσης των έργων και ευκολία στην αντιμετώπιση βλαβών και στην εκτέλεση των συντηρήσεων. Πρόκειται για τεχνολογία αιχμής και οι μεγαλύτερες εταιρείες ανελκυστήρων έχουν επικεντρώσει σε αυτήν τον ενδιαφέρον τους.

Τα αξιόπιστα και σύγχρονα τεχνολογικά προϊόντα είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μηχανικών υψηλού επιστημονικού επίπεδου, όπως επίσης και οι συνεχείς βελτιώσεις σε όλα τα προϊόντα της εταιρείας, με βασικό γνώμονα την τάση και τις απατήσεις της αγοράς, λαμβάνοντας φυσικά υπόψη και τα προϊόντα των ανταγωνιστριών εταιρειών.

Οι μηχανικοί μας έχουν τη δυνατότητα να κατασκευάσουν γρήγορα καινοτόμα προϊόντα, χάρη στα εργαλεία μοντελισμού, σχεδίου και την εξομοίωση, τα οποία είναι όλα τελευταίας τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας παράλληλα εξαρχής και την υψηλή ποιότητα σχεδιασμού. Σημειωτέον, ότι βασική προϋπόθεση για την επίτευξη καινοτόμων προϊόντων και διατήρησης καλής φήμης της εταιρίας είναι ο συνεχής έλεγχος των μηχανημάτων και εξαρτημάτων.

Η Asenco, δραστηριοποιείται ενεργά σε θέματα Έρευνας & Ανάπτυξης, έχοντας ως γνώμονα τόσο τη σημασία της γνώσης σε εξειδικευμένες περιοχές της επιστήμης και της τεχνολογίας, καθώς επίσης και της καινοτομίας στη δημιουργία νέων μοντέλων και πρακτικών, όσο και της εκμετάλλευσης νέων ευκαιριών και της ικανοποίησης νέων απαιτήσεων.

Αυτό όμως που επιδιώκει η Asenco είναι η γνώση και η τεχνογνωσία να εφαρμοστούν στα έργα, τις λύσεις και τα προϊόντα της, ώστε οι πελάτες της να αποκτούν σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα που τους εξασφαλίζουν ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.