Εταιρεία

Παρουσίαση

Η Asenco είναι μια δυναμική ελληνική εταιρία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών εγκατάστασης και υποστήριξης συστημάτων ανελκυστήρων και κυλιομένων κλιμάκων. Οι λύσεις της καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες κατοικιών, επαγγελματικών και βιομηχανικών χώρων καθώς και δημόσιων και ιδιωτικών κτιρίων κάθε κατηγορίας και μεγέθους. Τα συστήματα ανελκυστή­ρων που εγκαθιστά η Asenco ακολουθούν τις πλέον σύγχρονες τάσεις από πλευράς αισθητικής και λειτουργικότητας, ενσωματώνουν τις πιο προηγμένες τεχνολογίες σε παγκόσμιο επίπε­δο και είναι σύμφωνες με όλες τις προδιαγραφές και οδηγίες της κοινοτικής και ελληνικής νομοθεσίας.

Η Asenco βρίσκεται στο χώρο των ανελκυστήρων από το 1997. Οι ιδρυτές της εταιρίας Κώστας Λιαροκάπης και Γιώργος Ποθητάκης, έχοντας αποκομίσει γνώσεις και εμπειρία από τον παγκόσμιο leader στους ανελκυστήρες, την εταιρία ΟTIS, αποφάσισαν να σχεδιάσουν μία εταιρία από την αρχή δίνοντας έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα και στην ποιότητα της εργασίας, χωρίς το απόμακρο συναίσθημα των πολυεθνικών. Mαζί με ένα σύνολο εξει­δικευμένου προσωπικού από σχεδιαστές, μηχανικούς και συντηρητές, προσφέρουν πλήρεις υπηρεσίες, κάτω από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, που περιλαμβάνουν όλα τα στάδια υλοποίησης ενός έργου και πιο συγκεκριμένα:

  • Μελέτη
  • Εγκατάσταση
  • Συντήρηση
  • Αναβάθμιση

Η ποιότητα στην κατασκευή και τα καλαίσθητα σχέδια σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές των προϊόντων έχουν εδραιώσει το όνομα της επιχείρησης στην συνείδηση των πελατών μας. Παράλληλα, ξεκινά μια προσπάθεια στο χώρο του χονδρικού εμπορίου με επισκέψεις σε εκθέσεις του εξωτερικού για να γνωρίσουμε νέα προϊόντα και να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε ακόμα καλύτερες τιμές και υπηρεσίες.

Η πορεία της εταιρίας σε σχέση με τις κρατούσες συνθήκες και τον υπάρχοντα ανταγωνισμό κρίνεται ιδιαίτερα θετική, λαμβανομένου υπόψη των οικονομικών αποτελεσμάτων της και των νέων συνεργασιών που σύναψε.

Από το 2004 η εταιρία μας βρίσκεται σε νέο ιδιόκτητο χώρο και από το 2008 έχει το πρώτο της υποκατάστημα στα Πετράλωνα.

Αυτή την στιγμή η εταιρία μας συντηρεί 700 ανελκυστήρες και συνεχίζει να εγκαθιστά καινούριους με αυξανόμενους ρυθμούς.